Vrăjitoria – adevăr sau minciună?

În ultimii ani din ce în ce mai mult au intrat adânc pe piaţă aşa zisele vrăjitoare tămăduitoare de nu ştiu ce, care practică magie albă şi neagră şi roz şi gri şi albastră. O tâmpenie. La mica publicitate sunt din ce în ce mai multe anunţuri de acest gen şi mai nou şi-au făcut pagini personale şi bloguri pentru a prostii lumea.

Foarte mulţi naivi apelează la ele cu diverse probleme şi le îmbogăţesc crezând că aşa vor găsi rezolvarea problemelor lor. Am văzut şi la televizor şi pe internet că nu au tarife chiar aşa mici, ci de ordinul miilor de euro. Şi-au construit palate pe cârca fraierilor.

„M-a părăsit! Mă duc la vrăjitoare ca să mi-o aducă înapoi”, „Mă da afară de la muncă! Mă duc la vrăjitoare că să nu mă mai dea”. Nişte aberaţii de zile mari părerea mea.

Ce părere aveţi despre vrăjitoare? Aţi fost la ele că să va aflaţi viitorul?

În seara asta la „România te iubesc” a fost un reportaj interesant despre aceste aşa zise vrăjitoare.

8 comentarii la „Vrăjitoria – adevăr sau minciună?”

 1. ESTE ADEVARAT !
  Eu am fost la 9 vrajitoare in 5 nopti cu luna plina si 2 cu eclipsa de soare si acum sunt miliardar.
  Sfat: daca mergeti si voi la vrajitoare, folositi zahar brun, la mine a functionat si am castigat ~5 mil de euro in +

  Răspunde
 2. In primul rand la culorile vrajitoriei trebuie sa adaugi violet. “Mă da afară de la muncă! Mă duc la vrăjitoare că să nu mă mai dea”.-El sau ea nu spun ca nu muncesc toata ziua si stau la cafele si tigari.

  Răspunde
  • Si asta e adevarat. Si la mine la serviciu se practica sportul asta… Din 8 ore, pauzele de tigara adunate insumeaza aproximativ o ora jumatate la majoritatea firmelor.

   Răspunde
 3. Am fost si eu la celebra vrajitoare TamuHabAru care mi-a descantat de descant, mi-a zis de deochi pentru deochi, m-a tras pe maini, m-a scuipat si am scuipat. Adevarate maimutareli.

  Răspunde
 4. Am vazut si eu reportajul .. si sincer am ras si plans ..ras de ce auzeam si vedeam ..si am plans pt blonda tuta (cum poate cineva cinstit sa aiba asa ca aia cateva mii de euro printr-un bol ..ziceai ca-i maruntisul ei ).. Vrajitoria …hmm ..Imi amintesc de o colega .. din liceu care ainceput s a frecventeze o astfel de vrajitoare si care si-a dat tot : aur , bani ..basca ca iesise si datoare si o ameninta vrajitoarea . Imi amintesc ca m-am luptat mult cu ea pana am scos-o din belea .Tiganii devenisera foarte agresivi in amenintari si am avut nevoie de ajutorul unui prieten de la politie care le-a linistit rapid . Nu a fost usor insa sa o scoatem din jocul asta tampit de-a vrajitoare si vraji..

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.