Contact

Cine suntem?

Blogul personal – cateodata si afiliat: https://eboris.ro.

Ce date personale colectam si de ce?

Comentarii

Cand vizitatorii lasa comentarii pe blog colectam datele vizibile din formularul de comentarii. Totodata colectam si adresa de IP a comentatorului precum si versiunea navigatorului pentru a preveni SPAM-ul.

1). Vizitând sau utilizând acest blog acceptaţi automat termenii şi condiţiile de utilizare.

2). Dacă vreţi să preluaţi articole, filme, poze de pe site este necesar acordul autorului şi obligatoriu să specificaţi sursa şi să puneţi link-ul către pagina respectivă (lucru de bun simţ).

3). Blogul vă permite postarea de comentarii. Dacă conţinutul comentariilor este inadecvat adresa de e-mail se va marca ca spam şi comentariul se va şterge.

4). Comentariile care au mailuri fake sau care par suspecte se vor şterge.

5). Comentariile care au grave greşeli de ortografie se vor şterge.

6). ATENŢIE! În căsuţa în care se scrie numele comentatorului este interzis a se introduce adrese de web (ex: eBoris.ro sau www.eBoris.ro, etc). Adresa web se scrie în căsuţa a 3-a unde este specificat „Website”. În caz contrar comentariul se va şterge.

7). Utilizarea acestui blog este în totalitate pe contul dumneavoastră. eBoris.ro sau orice altă parte implicată în conceperea sau oferirea blogului NU sunt răspunzători pentru daune directe, indirecte sau viruşi care ar putea să vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui blog.