Judeţul Dâmboviţa

În ultimele 2 săptămâni am fost plecat din Bucureşti după cum bine ştiţi undeva prin judeţul Dâmboviţa. De cum am trecut de indicatorul cu judeţul se termină asfaltul. Tot judeţul zici că a fost bombardat. Şi chestia asta nu este de ieri de azi. De ani de zile este la fel. Prin orice colţ ai intra în judeţ peste tot este la fel.

Şoferii. Dacă vrea vreunul să între în drumul naţional când te vede că vii cu viteză, pac în faţa ta. Nişte handicapaţi. Chestia cu făcutul dreapta de pe banda 2 sau făcutul stânga de pe banda 1 e la mama ei acasă la fel ca şi în Bucureşti. Nu am mai văzut atâtea dacii dinastea vechi de dinainte de ’90 de o grămadă de vreme. Nu mai zic câţi hibrizi sunt în judeţ…ceva aro combinat cu dacie combinat cu tractor combinat cu un tăietor de lemne… habar n-am ce reprezentau „maşinile” respective. Mă mir că au voie pe drumurile naţionale.

Oricum dacă ajungeţi prin Târgovişte, NU vă cazaţi la Motel AS şi mergeţi în clubul de biliard şi tenis de masă „Zoom”. Foarte mişto… este peste multe din Bucureşti.

Weeeeeekeeeenddd plăcut tuturor!!!

7 comentarii:

  1. nu prea inteleg . sa nu mergem in motel as si in zoom sau sa nu mergem in motel as si sa mergem in zoom?

  2. :)) i-auzi ce faci tu tara. 😀 bravo. Bravo. Cat despre gropi, cel mai bine ar fi sa schimbi Opelul cu un Jeep. 😀

  3. Week-end placut si tie Boris. Voi tine cont de sfaturile tale 😀

  4. Sa vezi Ialomita cum arata…am trecut pe acolo pe drum spre mare si cred ca am facut 5 km in 30 minute la ce cratere erau pe jos. Avand in vedere ca eram si cu o masina foarte joasa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.