Despre RoblogFest 2010

După cum cred că ştiţi a început RoblogFest 2010. Până în momentul asta la care scriu articolul s-au înscris cam 900 de bloguri. 900 de bloguri româneşti!!!! Dintre care dacă sunt 100 mai valabile. Deci a devenit o fită şi roblogfestul asta trag eu concluzia…

De ce se înscrie un „blogger” la RoblogFest? Am tot frecventat o multitudine de bloguri săptămâna asta să văd şi eu ce le poate pielea, dintre care numai alea naşpa care nu au nimic de zis sau pun bancuri şi filmuleţe de pe YouTube sunt înscrise. Bloggerii care chiar sunt „valabili” şi scriu foarte bine şi chiar se poate numi blog ceea ce deţin, sunt foarte putini sau nu s-au inscris!

Care este explicaţia? Ce a devenit RoblogFestul? Concursul celor sub 17 ani care se votează între ei şi câştigă? Ar trebui schimbat nitel regulamentul zic eu.

10 comentarii:

  1. pana acum nu am mai participat..orcium cred ca se fac bisericute cum ai spus si tu….si eu sigur nu o sa castig..dar macar incerc..

  2. Vreau si eu sa ma inscriu, dar mi se pare complicat formularul de inscriere .

  3. Nu m-am inscris si nu ma inscriu. Insa ceva e cert. Il votez pe Groparu indiferent de ceea ce va fi.

  4. Daca pui clipuri de pe youtube care transmit si semnifica ceva inseamna ca esti blogger prost?

  5. sa inteleg ca tu nu participi?
    eu unul nu particip…din principiu, nu ma consider blogger… prin urmare nu prea am ce cauta acolo 😉

    • Normal ca nu particip 🙂 ca nici eu nu ma consider blogger, sa ii lasam pe aia mari care se cred cei mai tari si care nu scriu nimic sa fie bloggeri, nu dau exemple ca sa nu pornesc discutii infinite…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.