Viaţa noastră internetul?

Trăim într-o eră în care internetul semnifică foarte mult în viaţă noastră. Socializăm, bloguim, facem cumpărături, rezervăm bilete de avion, tren, film, căutăm job-uri, citim forumuri s.a.m.d. În Japonia am auzit că au ajuns la faza în care îţi comanzi de pe internet casa, să dea drumul la maşina de spălat, la căldură, aer condiţionat şi tot felul de gadgeturi. Job-ul multora dintre noi depinde de internet foarte mult. Crează site-uri, softuri, baze de date, caută oferte, promovează oferte, caută clienţi, bursă, statistici etc.

Ce ne-am face fără internet?

Vă puteţi imagina viaţă fără internet? Asta ar însemna să te duci la muncă şi chiar să munceşti 8 ore (cazul meu). Să ajungi acasă de la muncă şi să te uiţi la televizor? Ar trebui să ne culcăm devreme că nu mai putem pierde nopţile… Nu tu e-mail, facebook, twitter, ştiri online, messenger!!!! Ce viaţă monotonă ar fii… Sau nu ar fii? Cum vedeţi viaţa fără internet? Chiar aşa mult depindem de internet?

18 comentarii la „Viaţa noastră internetul?”

 1. Mi-ar fi tare greu..eu chiar depind de internet. Insa dupa un timp m-as obisnui. As citi mai mult, as iesi mai mult pe afara…cred ca m-as descurca.
  Pana la 19 ani am trait cu doar 2,3 ore de internet/zi, deoarece aveam net prin dial up si romtelecomul nu avea oferte asa generoase ca acum, cand exista competitie pe piata.

  Răspunde
 2. Eu nu as rezista fara internet. Nici nu vreau sa ma gandesc. Mi-a intrat in sange si fara el nu mai pot. La tv am renuntat definitiv dar la internet pur si simplu nu pot.

  Răspunde
 3. Mie mi-e bulit laptopul si am acces doar de la 19 la 2 la net (laptopul tatei) si uneori deloc, in schimb am net pe telefon, as rezista, mai greu dar nah 🙂

  Răspunde
 4. Aaaaa ce m-as face fara internet ? Pai sigur mami ar mai aduce un fratior acasa. Eu ce as face ? Cred ca as bea mai mult laptic. Ce as putea naibi altceva face ?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.