Despre Boris

Salut! Mă numesc Boris….de fapt porecla mea de mic este Boris, sunt născut crescut în Drumul Taberei, Bucureşti, am 38 de ani (update 2020), am descoperit internetul în 2001 când am avut şi primul meu site. Am terminat Facultatea de Construcţii din Bucureşti, deci acum sunt inginer 🙂 . Lucrez aici cam 8-10 ore pe zi, blogul fiind mai mult o chestie cu care îmi ocup o parte din timpul liber. Din păcate arhiva până în iulie 2009 inclusiv a fost pierdută, serverul pe care se afla site-ul fiind spart. Nu făcusem nici un backup şi asta e! Învăţătură de minte :). Mă mai poti găsi pe Facebook, YouTube sau mă poţi urmări pe Twitter.

Apropo… NU dau lepse, NU iau lepse şi NU fac link exchange.

UPDATE 2010:

Eram prin anul 2000 când un coleg de liceu mi-a zis să îmi cumpăr un modem să văd ceva ce nu mai văsusem niciodată. Internetul. Trebuia să îmi fac cont la Xnet, nu mai ştiu cum… în funcţie de numărul de telefon mobil parcă.

Era o conexiune dial-up prin Romtelecom şi trebuia sa aştept 11 seara ca să fie mai ieftin. Preţul era în jur de 3-4000 lei vechi ora, în timpul zilei fiind vreo 20.000 lei vechi. Întotdeauna suna ocupat… trebuia să tot încerc şi să încerc sau să intru mai devreme. Prima oara când am intrat nici nu ştiam ce să fac, unde să mă uit, ce să scriu în browser… Şi acum îmi amintesc că primul site pe care am intrat a fost RadioContact.ro. Tot auzeam la radio adresa lor. Un singur coleg în liceu şi un prieten de la bloc mai aveau internet, deci numai cu ei mai aveam ce povesti pe tema asta.

Ajung la facultate (2001) şi aici un coleg îmi spune de mIRC. Îl instalez şi eu şi mă ia febra chatului o perioadă. Toată lumea se bătea să ajungă operator sau moderator… asta era fiţa. N-aş mai intra in veci pe aşa ceva. Se pare că şi acum mai face ravagii printre copii mircul ăsta.

Prin 2001 începeau să apară din ce în ce mai mult telefoanele mobile şi m-am gândit să îmi fac şi eu un site care să distribuie logo-uri, melodii polifonice, coduri, programe de decodare şi ce mai era pe atunci. Eram afiliat la un site care avea aşa ceva şi primeam un anumit comision la fiecare comandă. Site-ul respectiv acum e cam la pământ, eu având mai mulţi vizitatori unici decât el în momentul acesta, pentru că nu au încercat să se pună la punct cu noutaţile în domeniu. De fapt la cât a evoluat internetul, naiba mai dă bani pe asa ceva. Cam un an jumătate sau doi mi-a mers, că au început să apară telefoanele cu ecran color şi până aici îmi fuse. Prea mult timp îmi trebuia şi nu aveam de unde.

În ianuarie 2009 am intrat şi eu în lumea asta a blogosferei cumpărându-mi un domeniu şi pornind acest blog cu care vă plictisesc pe voi chiar de 4 ori pe săptămână în limita timpului disponibil.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.