În direct şi desigur în reluare…

…din Câmpulung Muscel. M-am cazat la o pensiune, nu dau nume ca să nu fac reclamă, o pensiune care are o organizare unică. Întru într-o clădire unde este „recepţia”, adică un bar plin de boşcăi beţivi. Iau cheia şi o iau pe jos către altă curte unde se află pensiunea propiu-zisă. Arată cât de cât bine camera şi are un preţ foarte bun, 120 lei/noapte camera de 3 persoane.

Restaurantul pensiunii se află la vreo 80-100 de metrii în altă clădire :D. Deci recepţia este într-o clădire, pensiunea într-o altă clădire şi restaurantul într-o altă clădire :)). Am ales pensiunea asta pentru că la hotelurile din oraş este mai scump ca la Sinaia. 2oo de lei camera de 2 persoane. Extrem de mult pentru un oraş care este cu câţiva ani în urmă faţă de restul ţării.

Drumurile. Drumurile sunt praf. Groapă lângă groapă şi între ele altă groapă. Aşa nesimţire nu am văzut deloc în ţara asta. CNADR-ul îşi ia gipuri pe banii noştri de rovinietă. Mai povestim zilele următoare.

10 comentarii la „În direct şi desigur în reluare…”

  1. :)) pai lasa ca groapa langa groapa si intre groapa = drum de tara. Abia pui masina la incercare. O bagi in service cand te intorci. Cat despre pensiune este cu SPORT. Dedicata clientilor. 🙂 Spor la treaba.

    Răspunde
  2. Interesanta experienta ta . Acum e drept avand cel mai mic pret din oras e normal sa aibe undeva o problema.
    Camera spui ca era OK.

    Te rog zi-ne pontul sa stim pentru o camera buna si ieftina unde sa mergem in Muscel.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.