În trafic: ep.1

Acum vreo oră venind de la muncă acasă (Otopeni – Drumul Taberei) m-am gândit şi eu să analizez colegii mei de trafic. I-am urmărit în special pe cei care mă enervează cel mai mult: Şoferii care merg cu proiectoarele pornite :).

Ce am găsit? Aproximativ 70 şi ceva de şoferi care aveau proiectoarele pornite nefiind ceată afară. Chiar dacă ar fii, ele sunt destinate mersului în afara oraşului pe timp de ceată… dar să lăsăm asta şi să revenim la oile noastre. 70 şi ceva de şoferi cu proiectoarele pornite dintre care vreo 12 care mergeau pe poziţii şi proiectoare (ce cretini). Ce naiba or vedea ei cu proiectoarele şi fără faruri nu înţeleg.

Oricum ce a zis mintea mea nebună? Dacă tot stau pe Podul Grant o grămadă în trafic hai să fac un sondaj printre ei de ce merg cu proiectoarele pornite. Zis şi făcut!

Las geamul frumos jos, îi fac un semn că vreau să îl întreb ceva siiiiii:

Şoferul 1:

Eu: „Bună seara, nu vă supăraţi pe mine că vă întreb dar de ce mergeţi cu proiectoarele pornite?”
El: „Băi ia mai lasă-mă în pace şi du-te în gura m****”:)

Banda mea mergând mai repede am văzut că le stinsese între timp…

Şoferul 2:

Eu: „Bună seara, nu vă supăraţi pe mine că vă întreb dar de ce mergeţi cu farurile şi proiectoarele pornite?”
El: „Păi de ce nu?”
Eu: „Păi îi deranjaţi pe ceilalţi participanţi la trafic”
El: A închis geamu şi a plecat mai departe fără să mai zică nimic.

5 şoferi am întrebat, 3 m-au înjurat, unu a plecat şi celalat mi-a zis în sictir că dacă ar mai avea becuri le-ar aprinde pe toate ca să îmi facă mie în ciudă.
Ce îmi pare rău este că nu am găsit nici unul care să aibă xenon şi în faruri şi în proiectoare, că atunci era distractiv. E plin de cretini dinastia.

În concluzie îi doare la bască dacă orbesc pe ceilalţi participanţi la trafic cu proiectoarele sau cu stopul de ceată. Lor să le fie bine.

În episodul 2 voi face un sondaj printre femeile care nu ar lăsa nici moarte pe cineva să se bage în faţa lor de pe o stradă secundară dacă este trafic bară la bară. O să încerc să fac o cameră ascunsă ceva. Ţineţi aproape. 🙂

9 comentarii la „În trafic: ep.1”

 1. Foarte tare…ai avut ceva tupeu, nu gluma. Mi-ai adus aminte de podul Grant…zilnic bateam drumul ala si nu stiu cum se facea de prindeam numai orele de varf in trafic…crunt. Astept episodul cu soferitele. Sper sa fie cat mai curand. 🙂

  Răspunde
  • Va fii cam greu de realizat episodul 2…dar voi incerca, deoarece lucrand de dimineata pana seara nu prea am timp sa ma plimb prin Bucuresti la vanatoare… dar va veni… nu stiu cu ce sa filmez, cum sa pun in masina camera… nu stiu cand se va intampla sa le prind….ca pot sa merg mult si bine si sa nu se intample nimic… oricum numai filmat merge ca daca ii zic unei fete sa lase geamul jos sa o intreb ceva nu il va lasa niciodata.

   Răspunde
 2. Te rog sa-mi zici pe unde ai traseul sa nu ma vad la camera ascunsa :).. Glumesc, le lasi pe filmare si pe cele care te lasa sa te bagi sau pui doar exemplele negative?

  Răspunde
  • Aici nu zic ca ma deranjeaza… doar ca este interzis sa mergi cu ele daca nu este ceata. In orice tara din Europa daca te prinde cu proiectoarele iti da amenda. Din ce spui, inteleg ca esti unul care merge cu proiectoarele pornite.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.