Casti de Copiat la Examene

In secolul 21, esecul din cauza unui examen poate fi considerat o rusine. Multora le este rusine sa recunoasca ca nu au luat bacalaureatul. Pentru a evita aceasta rusine poti folosi castile de copiat, din ce in ce mai sofisticate si moderne, pentru a ne ajuta sa trecem cu mai mare usurinta peste un examen mai greu cum este bacalaureatul sau peste un examen mai greu din sesiune. Multi; fie din lipsa de timp, sau din complet dezinteres, ori din orice alte activitati mai placute decat invatatul, aleg sa triseze un examen, apeland la diverse metode moderne de a copia. Sistemele vechi si clasice de copiere nu mai sunt eficiente, necesita mult timp de pregatire- cum ar fi in cazul fituicilor, riscurile sunt destul de ridicate, iar la cele mai multe examinari, candidatii trebuie sa intre in sala fara telefon, fara foi, astfel incat aceste sisteme clasice de copiat, care in trecut mergeau, in prezent sunt depasite de vigilenta supraveghetorilor, precum si de evolutia tehnologiei.

Au aparut adevarate sisteme complexe de copiere, care mai de care mai performante, cu o autonomie a bateriei cat mai ridicata, dimensiunile fiind foarte reduse pentru a nu putea fi vazute de catre supraveghetori si pentru a putea fi purtate chiar si in perioada verii cand tinuta si imbracamintea este una mai subtire si ar putea fi vizibile aceste sisteme pe sub haine. Peste tot, se vorbeste despre castile de copiat, ele facand furori in randul tinerilor, dornici sa nu isi asume un examen, alegand calea imorala si conduita cea mai putin impecabila. In multe forumuri de tehnologie sau educatie sunt fel si fel de copii dezorientati, gata sa plateasca oricand pentru succesul unui examen, iar tentatia de a apela la casti de copiat este una ridicata, nerealizand riscurile la care se expun si ca aleg un drum complet gresit in viata apeland la astfel de sisteme, putandu-se ajunge chiar la acuzatia de fraudare a examenului, cu implicarea politiei.

Sunt aceste casti de copiat usor de detectat?

Atat castile de copiat cat si sistemele de copiat sunt extrem de greu de detectat sau chiar imposibil. Asta deoarece, din punct de vedere tehnic, tehnologia Bluetooth este cea care este practic imposibil de detectat. Cutiuta GSM, castile de copiat, colierul Samsung sau ceasul inteligent sunt imposibil de detectat si datorita faptului ca au dimensiuni foarte mici dar si datorita faptului ca au fost create in culoarea pielii si nu au posibilitatea de a comunica cu detectoarele clasice.

Sunetul transmis de o casca de copiat se poate auzi la exterior?

In privinta castilor de copiat cu microvibratii spre exemplu, auzirea sunetului la exterior este imposibila deoarece casca este practica asezata direct pe timpan. In cazul microcastilor de copiat japoneze trebuie sa se tina cont in mod obligatoriu si de volumul emis de catre sistemul de copiat respectiv insa acesta nu trebuie sa fie la maxim si intotdeauna testat inainte de un examen important pentru a se evita eventualele neplaceri.

De ce se recomanda folosirea castilor de copiat japoneze cu sistem Bluetooth?

Persoanele interesate de un astfel de sistem de copiat au citit cu siguranta faptul ca sistemele de copiat ce au la baza tehnologia Bluetooth nu sunt atat de usor de detectat ca alte astfel de sisteme. Detectoarele clasice ale sistemelor de copiat sunt echipate cu un sistem care nu detecteaza undele analogice ci doar pe cele EM. Daca telefonul este la o distanta de aproximativ 5-7 metri de detector, acesta nu mai poate detecta absolut nimic.

Ne afecteaza castile de copiat auzul?

Unii se tem ca acele casti de copiat cu microvibratii, caz in care magnetii sunt asezati direct de timpanul persoanei care copiaza pot afecta auzul. Adevarul este ca acestea au atat avantaje cat si dezavantaje. Dezavantajele se refera la faptul ca magnetii pot ramane blocati pe timpan ceea ce inseamna ca va fi nevoie de interventia medicului. Avantajele se refera la faptul ca nu afecteaza in vreun fel auzul.

Aceste intrebari sunt cele mai frecvente pe forumurile de specialitate, dar niciunde nu se atrage atentia asupra riscurilor la care se expun acesti tineri, precum si la faptul ca alegand aceasta cale, acestia se formeaza de mici cu o conduita imorala, nedemna pentru o generatie care are acces facil la informatii, care poate invata din diverse surse si prin diverse moduri, astfel incat succesul sa le fie asigurat in viata.

2 comentarii la „Casti de Copiat la Examene”

  1. Personal eu am luat din alea cu magneti care sunt foarte bune. Apreciez mult calitatea la astea, dar banii fac diferenta.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.